Чалга изпълнителката Антонина, която пусна в YouTube клип, в който шепти

...
Чалга изпълнителката Антонина, която пусна в YouTube клип, в който шепти
Коментари Харесай

Поетеса за гаврата с Прощално: Всички, които са чели Вапцаров, дружно трябва да се обесят

Чалга изпълнителката Антонина, която пусна в YouTube клип, в който шепти стихотворението " Прощално " на фона на ориенталски ритми и разголена кючекчийка, внесе значими уточнения за претекстовете си да се изгаври с творчеството на гениалния стихотворец, съобщи offnews.bg

„ Целият план цели да накара всички нас да се замислим за табутата в обществото ни, има ли такива и за какво. Засягам публични проблеми, като ги окарикатурявам. Така карам хората, до момента в който се забавляват, да мислят за много съществени неща. Винаги залагам на това да накарам хората да мислят – това е моята концепция ”, сподели едва известната поп-фолк изпълнителка пред Нова телевизия.

" Ако бях направила същата ария под акомпанимент на пиано и цигулка, щеше ли да има проблем ”, попита певицата.

Според нея в клипа ѝ " Табу " няма порно и това не е кючек.

" Избрах „ Прощално ”, тъй като това е паметно негово стихотворение. В него има доста обич, а и доста пристрастеност. Така успяхме да вкараме и друго табу в плана. Има тънка еротика, тъй като стихотворението е доста буйно ”, разясни още певицата.

Думите на чалга изпълнителката потресоха поетесата и публицист Маргарита Петкова, която разяснява " творбата " в студиото на малкия екран.

" Всички, които са чели Вапцаров с некомерсиална цел, заедно би трябвало да се обесят ", сподели тя.

Тя изясни, че в тази ситуация става дума за на ниска цена пиар, с който това момиче иска да влезе в устата на хората.

„ Еротиката е пошла, когато я правиш като декор на стихове, написани преди да разстрелят този, който ги написа. Посягането към класиката с нечисти планове е зло ”, счита Маргарита Петкова.

Според нея обаче в тази ситуация не става дума за нарушени авторски права, защото от гибелта на гениалния стихотворец са минали повече от 70 години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР